Word jij onze nieuwe collega?

Geplaatst op

“Na positieve ervaringen van andere wedstrijdsporters ben ik bij Fysio 0515 terecht gekomen.

De praktijk heeft meerdere behandelmethodes en veel sport specifieke kennis in huis. Hierdoor ben ik snel van mijn klacht af en heel belangrijk; kan ik blijven trainen. Klachten die mij voorheen langdurig beperkten zijn na een paar behandelsessies verdwenen en zolang ik het advies volg, blijven de klachten weg ondanks de intensieve trainingen. De therapeuten werken vlot en behandelen niet vaker dan nodig. Lang wachten op een behandelmoment komt hierdoor weinig voor. Binnen een week is er vaak wel een gaatje. Ten opzichte van andere zorgverleners vind ik ze erg goed en boven verwachting zorg verlenen.”

Melle Plat (Triatleet)

Het team Fysio 0515 zoekt uitbreiding op het gebied van (sport)fysiotherapie. Het in 2016 opgerichte team (Hendrik en Jildert) in Sneek is jong, ambitieus en gedreven. In een jaar tijd zijn wij van twee naar drie medewerkers gegroeid. Zo voegde in 2017 Hielkje zich toe aan ons team. Met inmiddels twee praktijkruimtes, nieuwbouwplannen om te groeien naar zes,  zijn wij opnieuw opzoek naar een gedreven collega voor ons team.

Hoe ziet een werkdag van een fysiotherapeut bij Fysio 0515 eruit?

” Zes dagen per week openen om 7:45 deuren van Fysio 0515 en zijn vaak de eerste klanten van partner Optisport Health Club al volop aan het sporten. Vanaf 8:00 ontvang ik de eerst cliënt in één van onze twee praktijkruimtes die binnenkort door middel van nieuwbouw uitgebreid gaan worden want we groeien snel! Vanuit de hulpvraag en de motivatie van de cliënt werk ik met een behandelplan op maat en schakel ik makkelijk even de hulp in van een collega. Dit kan tijdens een behandeling zijn of in de vorm van een overleg. Zo kan ik iedere cliënt de best mogelijke behandelmethodes bieden zoals manuele therapie, dry needling en (sport)specifieke oefentherapie. Meerdere keren per dag ben ik te vinden in oefenzaal van Optisport waar we gebruik kunnen maken van alle faciliteiten, zo is er geen dag hetzelfde! Op twee dagen per week start ik om 13:00 uur en werk ik in de avond tot 21:30 uur, Fysio 0515 sluit vier dagen per week op dit tijdstip. Op mijn werkavonden bruist het bij Optisport en werkt deze positieve energie stimulerend! De avonden zijn erg afwisselend, zo adviseer ik soms mensen tijdens het inloopspreekuur bij Optisport of loop ik naar overkant naar de voetbalvereniging LSC 1890, hier hebben we twee keer per week een spreekuur. Naast persoonlijke doelen die we opstellen in functionerings- en persoonlijke ontwikkelingsgesprekken werken we met het team aan gezamenlijk teamdoelen die we opstellen in het maandelijkse teamoverleg”.

Wie ben jij? 

Ervaring is ondergeschikt aan de persoon, wij zijn echt opzoek naar de aanvulling op ons team. Vanzelfsprekend heb je een relevante opleiding genoten en is het jouw ambitie om te groeien als (sport)fysiotherapeut. Maar wij zijn vooral opzoek naar een collega die goed past binnen het team, dezelfde passie heeft voor het vak en de ambitie heeft om met ons mee te groeien. Wat voor groeimogelijkheden zijn er bij Fysio 0515? We beginnen met een 8-uren contract, maar het doel is om deze in de loop van 2018 uit te breiden 32 uur. Je wilt  jezelf ontwikkelen en door middel van scholing of een opleiding doorgroeien als therapeut.

Herken jij jezelf in het profiel en denk jij een goede aanvulling te zijn voor het team van Fysio0515, neem dan contact op met info@fysio-0515.nl. Reageren kan tot 15 december 2017.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken