Sportfysiotherapie Sneek

Sportfysiotherapie bij Fysio 0515 in Sneek is in eerste instantie bedoeld om mensen te helpen die door een blessure hun sport niet meer kunnen uitoefenen. Ook wordt de sportfysio vaak ingezet wanneer het voor uw klachten nodig is om oefeningen te gaan doen in de oefenzaal. Sport is dan een onderdeel van de therapie, bijvoorbeeld bij ouderen en kinderen die last hebben van een schouder, knie of enkel. Daarnaast kunt u een sportfysio inschakelen voor advies en begeleiding bij het verbeteren van uw (sport)prestaties of het voorkomen van blessures. Bij de sportfysiotherapie van Fysio 0515 in Sneek begeleiden we bijvoorbeeld ervaren sporters die sport op een hoog of hoger niveau willen beoefenen.

Werkwijze sportfysio in Sneek

Fysio 0515 vindt het belangrijk dat u uw sport – in het geval van een blessure – zo snel mogelijk weer kunt uitoefenen. Daarom krijgt u bij ons een sportgerichte behandeling. Dat houdt in dat u een persoonlijk behandelplan krijgt en de behandelingen aansluiten bij uw sport. Onze sportfysio in Sneek stelt dit behandelplan voor u op. Hij richt zich niet alleen op het herstel van gewrichten, maar ook op het trainen van lichaamsdelen die nog wel belastbaar zijn.

In onze ruim ingerichte zaal kunt u onder begeleiding van de sportfysio oefeningen doen om aan uw stabiliteit, conditie, lenigheid, kracht en coördinatie te werken. Wij helpen u op een snelle en verantwoorde manier om op uw oude of zelfs een hoger niveau te komen. Bent u klaar met sporten, dan kunt u zich douchen en omkleden in onze kleedruimte.

Onze sportfysio werkt intensief samen met andere disciplines in de zorg, zoals sportmasseurs, sportartsen en chirurgen, mocht dat voor uw behandeling nodig zijn.

Sportfysiotherapie afspraak inplannen?

Plan direct een afspraak in voor sportfysiotherapie bij Fysio 0515 in Sneek. Aan de hand van een intakegesprek kunnen onze specialisten beoordelen of  sportfysiotherapie de juiste behandeling voor u is. Wist u trouwens dat u geen verwijsbrief van de huisarts nodig heeft om geholpen te worden door onze sportfysio in Sneek? Onze sportfysio analyseert tijdens een intakegesprek uw klachten, zoals de huisarts dat vroeger deed. Loop vrijblijvend binnen tijdens ons gratis inloopspreekuur. Samen zorgen we voor een spoedig en effectief herstel!

Direct een afspraak maken

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken