Fysiotherapie voor de schouder

Heeft u last van schouderklachten? Kunt u uw schouder maar moeilijk bewegen door pijn? Fysio 0515 heeft een specifieke werkwijze voor het behandelen van schouderklachten ontwikkeld: fysiotherapie voor de schouder en nekklachten. Onze fysiotherapie schouder specialist is gespecialiseerd in het onderzoeken en revalideren van schouderklachten.

Fysiotherapie voor de schouder is zowel voor acute als chronische klachten zeer geschikt. Of het nu gaat om schouderinstabiliteit of een frozen shoulder, om een slijmbeursontsteking (bursitis) of kalk(afzetting) in de schouder (gewricht), fysiotherapie kan de klachten vaak goed verhelpen. In veel gevallen is een afwijkend beweegpatroon van het schouderblad de oorzaak van schouderklachten en uitstralende pijn.

Direct een afspraak maken

 

Meer informatie Gratis inloopspreekuur

 

Fysiotherapie Sneek

Werkwijze fysiotherapie schouder specialist

Wanneer u tijdens het maken van een afspraak aangeeft dat u schouderklachten heeft, wordt een afspraak voor fysiotherapie bij een schouder specialist gepland. De schouder fysio start met een intakegesprek en een onderzoek. Op basis hiervan vormt de schouderfysiotherapeut de fysiotherapeutische diagnose. Het behandelplan dat wordt opgesteld kan bestaan uit verschillende technieken uit de fysiotherapie, gecombineerd met specialistische oefentherapie welke nauwkeurig wordt afgestemd op de klachten. Schouderspecialist Fysio 0515 is aangesloten bij het landelijke schoudernetwerk van Noord-Nederland.

Het doel van de schouder oefeningen is het vergroten van kracht, mobiliteit en stabiliteit en aandachtig te kijken naar een optimale houding. Door middel van mobiliseren kunnen we de mobiliteit van de schouder verbeteren en medical taping, manuele therapie en dry needling kunnen toegepast worden om de schouderspieren te laten ontspannen.

Een afspraak inplannen bij de schouder fysio?

Plan direct een afspraak in met Fysio 0515 in Sneek. We hebben ruime openingstijden en een gratis inloopspreekuur. Aan de hand van een intakegesprek kunnen onze specialisten beoordelen of  schouderfysiotherapie de juiste behandeling voor u is. Om behandeld te worden met schouderfysiotherapie heeft u geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Geeft u bij het maken van een afspraak aan dat u graag een afspraak wilt maken bij een schouder fysio zodat we hier in onze planning rekening mee kunnen houden. Tijdens het intakegesprek zullen we uw klachten dan beoordelen, net zoals de huisarts dat voorheen deed. We kijken ook graag met u mee of u recht heeft op een vergoeding van de zorgverzekeraar.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken