Fysiotherapie

Lichamelijke klachten en blessures kunnen soms werk, sport of dagelijkse activiteiten zoals traplopen en het doen van boodschappen belemmeren. Een bepaalde houding of beweging levert dan problemen op. Als bijvoorbeeld lopen, staan of bukken minder prettig is, kan fysiotherapie uitkomst bieden.

Direct een afspraak maken

 

Meer informatie Gratis inloopspreekuur

 

Onze werkwijze

De fysiotherapeut helpt u met het herstel van deze klachten door de oorzaak van de klacht te onderzoeken. Er kunnen vele oorzaken ten grondslag liggen aan de klachten, bijvoorbeeld een ongeval, ziekte of het natuurlijke verloop van ouder worden. Onze fysiotherapeut zal u vragen hoe en wanneer de klachten ontstaan zijn, wanneer u er het meeste last van heeft en wanneer minder.

Vervolgens volgt veelal lichamelijk onderzoek, waarbij de fysiotherapeut door middel van bepaalde bewegingen de houding, beweging en gewrichten onderzoekt. Na de beoordeling hiervan zal hij een diagnose stellen. Uw fysiotherapeut kan u dan ook direct vertellen of hij denkt dat een behandeling mogelijk is en succesvol zal zijn of dat het beter is u naar een arts door te verwijzen. Bij doorverwijzing naar een arts zal onze fysiotherapeut verslag uitbrengen aan de arts.

Ziet hij een behandeling positief in? Dan zal hij samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen. Dit behandelplan wordt tussentijds geëvalueerd en indien nodig bijgesteld om de beoogde verbeteringen te bereiken.

Schouderfysiotherapie Sneek

Onze praktijk

Bij Fysio 0515 kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en service. Door het inzetten van onze ervaring en specialismen streven wij altijd naar mogelijkheden voor een spoedig en effectief herstel.

Om gebruik te maken van fysiotherapie bij Fysio 0515 in Sneek heeft u geen verwijsbrief nodig van een arts. U kunt rechtstreeks bij ons een afspraak inplannen voor een behandeling. We zullen dan tijdens het intakegesprek uw klachten bespreken, zoals de huisarts dat vroeger deed. Fysio 0515 heeft een gratis inloopspreekuur en ruime openingstijden. Ook voor fysiotherapie in de avond of in het weekend kunt u bij ons terecht. Bovendien hebben wij met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, waardoor de behandeling in de meeste gevallen vergoed wordt door de aanvullende verzekering.

Fysiotherapie afspraak inplannen?

Plan direct een afspraak in met Fysio 0515 in Sneek. Aan de hand van een intakegesprek kunnen onze specialisten beoordelen of fysiotherapie de juiste keuze voor u is. Ook kijken we graag voor u na of u recht heeft op een vergoeding voor de behandelingen.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken