Vacature fysiotherapeut

Geplaatst op

“Aangezien Fysio 0515 bij mijn voetbalclub twee keer per week een inloopspreekuur heeft, ben ik bij Fysio 0515 terecht gekomen met mijn blessure.

Het doel was om mijn enkel weer stabiel te krijgen en daardoor pijnvrij weer te sporten en mijn  normale dagelijkse bezigheden weer te kunnen doen. (lopen , fietsen en hardlopen)

Ik heb de behandelingen heel positief ervaren. Ik werd elke behandeling uitgedaagd op het niveau waar we de vorige keer waren gebleven. Daarnaast kreeg ik  ook oefeningen mee om thuis of in de sportschool te doen. Hierdoor kon ik voor mijn gevoel heel snel weer alle dagelijkse dingen zonder pijn doen. Later kon ik ook via de veldrevalidatietraining die Fysio 0515 aanbiedt, trainingen en oefeningen doen gespitst op voetbal, wat ook enorm heeft geholpen om weer terug te komen.”

Mats Landmeter

Voetballer LSC 1890

—————————————————————————————————————————

Fysio 0515 groeit door en zoekt uitbreiding op het gebied van het team (sport)fysiotherapie. Het in 2016 opgerichte Fysio 0515 in Sneek werkt met een jong, ambitieus en gedreven team van inmiddels vijf fysiotherapeuten. Eind vorig jaar hebben wij de verbouwing van onze zes gloednieuwe behandelruimtes afgerond!

Een werkdag bij Fysio 0515! 

Vijf dagen per week openen om 7:45 deuren van Fysio 0515 en zijn vaak de eerste klanten van partner Optisport Health Club al volop aan het sporten. Vanaf 8:00 haal ik de eerst cliënt op in onze eigen wachtruimte die grenst aan de lobby van de Health Club. Voor de behandelingen neem ik de cliënt mee naar één van onze zes moderne praktijkruimtes die sinds december vorig jaar in gebruik zijn. Vanuit de hulpvraag en de motivatie van de cliënt werk ik met een behandelplan op maat en schakel ik makkelijk even de hulp in van een collega. Dit kan tijdens een behandeling zijn of in de vorm van een overleg. Zo kan ik, samen met het team, iedere cliënt de best mogelijke behandelmethodes bieden zoals manuele therapie, dry needling en (sport)specifieke oefentherapie. Meerdere keren per dag ben ik te vinden in oefenzaal van Optisport waar we gebruik maken van alle faciliteiten, zo is er geen dag hetzelfde! Op twee dagen per week start ik om 13:00 en werk ik in de avond tot 21:30, Fysio 0515 sluit vier dagen per week op dit tijdstip. Op mijn werkavonden bruist het bij Optisport en werkt deze positieve energie stimulerend! De avonden zijn erg afwisselend, zo adviseer ik soms mensen tijdens het inloopspreekuur bij Optisport of loop ik naar overkant naar de voetbalvereniging LSC 1890, hier hebben we twee keer per week spreekuur. Naast persoonlijke doelen die we opstellen in functionerings- en persoonlijke ontwikkelingsgesprekken werken we met het team aan gezamenlijk teamdoelen die we opstellen in het maandelijkse teamoverleg.

Wie ben jij? 

Ervaring is ondergeschikt aan de persoon, wij zijn echt opzoek naar de aanvulling op ons team. Vanzelfsprekend heb je een relevante opleiding genoten (of je rond deze af in juli 2019) en is het jouw ambitie om te groeien als fysiotherapeut. Maar wij zijn vooral opzoek naar een collega die goed past binnen het team, dezelfde passie heeft voor het vak en de ambitie heeft om met ons mee te groeien. Wat voor groeimogelijkheden zijn er bij Fysio0515? We beginnen met een 8-uren contract maar het doel is om deze in de toekomst uit te breiden naar 32 uren.  Je wilt  jezelf ontwikkelen en door middel van scholing of een opleiding doorgroeien als therapeut.

Herken jij jezelf in het profiel en denk jij een goede aanvulling te zijn voor het team van Fysio0515, neem dan contact op met info@fysio-0515.nl. Reageren kan tot 6 mei 2019

Voor meer informatie over ons kijk op www.fysio-0515.nl

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken