Terugblikken en vooruit kijken met Hendrik

Geplaatst op

Afgelopen weken blikten we al even terug en keken we vooruit met de teamleden van Fysio 0515. Deze week de beurt aan Hendrik;

Hoogtepunten 2018
Het afgelopen jaar was een bijzonder enerverend jaar! Het realiseren van de zes nieuwe behandelkamers en de feestelijke opening op 15 december vorig jaar was voor mij het hoogtepunt binnen het bestaan van Fysio 0515. Ook het verwelkomen van Jari als collega halverwege vorig jaar en Wilma in het begin van dit jaar, is een belangrijk moment voor ons als praktijk en een stap waar aan toe waren. Het werken als een hecht team binnen onze vernieuwde praktijk voelt daarom als een voorrecht!  

Het hoogtepunt op persoonlijk gebied is uiteraard de geboorte van onze Jort, inmiddels is hij alweer bijna een jaar. Op sportief gebied had ik mij voor genomen om onder de 40 minuten op de 10 km te duiken met het hardlopen, dit is mij op 31 december tijdens de oliebollenloop met een tijd van 39:16 gelukt! Ook ben ik trots op de prachtige resultaten die er worden behaald door ons loopteam.

 Ambitie 2019
Voor mij is 2019 het jaar van het door ontwikkelen. Sinds de start in april 2016 hebben we hard gewerkt aan een sterk fundament voor onze praktijk en team van vijf therapeuten. Met dit fundament kunnen we ons volledig richten op hetgeen wat we het liefst doen, namelijk iedereen die actief in het leven staat of wil staan helpen hun doelen te bereiken! Zo zou ik bijvoorbeeld in 2019 graag het aantal samenwerkingsverbanden met sportclubs uitbreiden om zo klachten en blessures in een vroeg stadium te kunnen voorkomen en bestrijden.

Sportieve doelen voor 2019
Een nieuw PR op de 5 en de 10 km hardlopen is opnieuw mijn doel het komende jaar. Ik wil dit bereiken door het hardlopen te combineren met wielrennen en krachttraining.

 

 

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken