Terugblik en vooruitkijken Jildert Boersma

Geplaatst op

De komende weken zullen we iedere week op de maandag even terugblikken op 2018 en onze ambities en doelen voor 2019 met je delen. Elke week zal een van de teamleden je meenemen.

Deze week is het de beurt aan Jildert Boersma:

Hoogtepunten 2018:

Het hoogtepunt van 2018 is voor mij de oplevering van de nieuwbouw van Fysio 0515 in combinatie met de opening 15 december. Hier hebben we gezamenlijk een groot deel van het jaar naar toe gewerkt en het was een groot succes! Ook de samenwerking van LSC 1890 en de samenwerking van V.V. Nijland waren het afgelopen jaar erg prettig! Op het sportieve vlak heb ik afgelopen Juni 3 keer de Mont Ventoux mogen beklimmen- ook dit was letterlijk een hoogtepunt!

Ambitie 2019:

In 2019 wil ik graag  verder om van Fysio 0515 DE sportfysiotherapiepraktijk van Sneek en omstreken te maken! Dit gaan we doen door ons nog meer te specialiseren op sportief vlak, verder willen we het huidige team fysiotherapeuten verder uitbreiden zodat we nog beter kunnen samenwerken. Ook zou ik graag met andere sportclubs/verenigingen willen samenwerken om sportstad Sneek nog verder op de kaart te zetten!

Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling wil ik me verder specialiseren door middel van scholing in peesproblematiek met name bij sporters.

Sportieve doelen voor 2019:

Graag wil ik komend jaar minimaal 1 x op het podium bij een wedstrijd van de A amateurs (wielrennen). Verder lijkt het me mooi om in het najaar een wielertocht in de Ardennen te volbrengen.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken