Terugblik en vooruit kijken Wilma

Geplaatst op

De komende weken zullen we iedere week  even terugblikken op 2018 en onze ambities en doelen voor 2019 met je delen. Elke week zal een van de teamleden je meenemen.

Deze week is het de beurt aan Wilma Bottema, tevens een mooie gelegenheid onze nieuwe college Wilma voor te stellen. Wilma komt namelijk per 1 februari ons team versterken.

Hoogtepunten 2018:
Het hoogtepunt van 2018 is voor mij op werkgebied dat ik te horen kreeg dat ik in februari van het nieuwe jaar bij Fysio 0515 kom te werken. Ik heb 9 jaar voor een praktijk gewerkt die meer gericht is op ouderen en wil nu graag een verdere stap maken op werkgebied en daarbij meer werken waar mijn hart ligt, bij de sport.

Op het sportieve vlak heb ik in 2018 een 7de plaats behaald op de halve marathon van Leeuwarden. Hierbij heb ik sneller gelopen dan waarop ik had gehoopt! Ik finishte in een tijd van 1.37.37.

Ambitie 2019:
In 2019 wil ik graag mijzelf ontwikkelen op werkgebied. Ik wil al jaren een master opleiding volgen en bij Fysio 0515 krijg ik de kans om dit vanaf september te gaan doen. En ik wil in september 2019 graag beginnen met de master opleiding Manuele therapie! Verder heb ik de ambitie om meer samen te werken en functioneren als team, zodat je kan leren van elkaar.

Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling wil ik graag meer mijzelf laten zien en uit mijn schulp kruipen door goede bijdragen te leveren binnen de team overleggen en mee te lopen met de collega’s. Hierbij hoort ook durven vragen en leren van eventuele fouten.

Sportieve doelen voor 2019:
Graag wil ik dit jaar een marathon volbrengen en als het kan ook een halve triatlon doen. Naast het hardlopen zit ik ook regelmatig op de racefiets en heb ik een heel leuk team waarmee ik veel fiets en leuke tochten doe.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken