Terugblik en vooruit kijken met Hielkje

Geplaatst op

Hoogtepunten 2018
Mijn persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar is het behalen van mijn Dry needling diploma aan het einde van het jaar. Samen met mijn collega’s Marieke (Fysio 0512) en Thiadlinde (Fysio 058) hebben we ons fysiotherapeutische kennis kunnen verbreden en nu, in ons eigen vestiging, als behandeling kunnen inzetten. Super om zo gezamenlijk een cursus te kunnen volgen. Daarnaast natuurlijk de opening van ons nieuwe pand. Wat is het fantastisch om vanuit deze nieuwe omgeving te werken!

Ambitie 2019
Een sterk en kundig team neerzetten in het nieuwe jaar. Vooral omdat we nu een nieuwe collega, Wilma Bottema, kunnen toevoegen aan ons team. Ook het specialiseren op de sportrichting staat op het programma voor het komende jaar. Door cursussen te volgen op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Met deze nieuwe kennis een of meerdere sportclubs verbinden aan
Fysio 0515.

Sportieve doelen voor 2019
Nieuwe sporten uitproberen. Afgelopen jaar ben ik gestart met het kitesurfen. Wat een fantastische sport is dat! In het voorjaar wil ik het amateur kitesurfen achter mij laten. Tevens het krachttrainen naar een stapje hoger tillen. Genoeg te sporten het komende jaar!

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken