Terugblik en vooruit kijken Jari Boorsma

Geplaatst op

De komende weken zullen we iedere week  even terugblikken op 2018 en onze ambities en doelen voor 2019 met je delen. Elke week zal een van de teamleden je meenemen.

Deze week is het de beurt aan Jari Boorsma:

Hoogtepunten 2018:

Het hoogtepunt van 2018 is voor mij dat ik ben afgestudeerd en vanuit mijn afstudeerstage een functie aangeboden heb gekregen bij Fysio 0515! Het mooie aan direct aan het werk kunnen bij je stageadres is dat je al enigszins weet hoe ze werken bij het bedrijf en daardoor kan je eigenlijk meteen aan de slag. Het eerste jaar als werkende fysiotherapeut is met de opening van ons nieuwe gebouw ook meteen een vrij speciaal jaar geweest en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om dat allemaal mee te mogen maken. Naast mijn functie bij Fysio 0515 ben ik in 2018 ook begonnen als verzorger/fysiotherapeut bij de jeugdteams van SC Heerenveen, wat natuurlijk ook zeker een hoogtepunt voor mij als fysiotherapeut is!

Ambitie 2019:

In 2019 wil ik het team graag helpen om van Fysio 0515 DE sportfysiotherapiepraktijk van Sneek en omstreken te maken! Dit wil ik bereiken door in september dit jaar een master sportfysiotherapie te beginnen. Ik denk dat ik klaar ben om de volgende stap te zetten richting specialist op het gebied van sportblessures en daar hoort studeren en het uitbreiden van kennis natuurlijk bij.

Daarnaast is het natuurlijk goed om dit jaar nog veel ervaring op te doen in het werkveld en zoveel mogelijk uren te draaien als fysiotherapeut.

Sportieve doelen voor 2019:

Het eerste sportieve doel dat ik voor 2019 had was heelhuids terugkeren van de wintersport en dat is inmiddels voltooid! Daarnaast heb ik het onderstaande doel voor mijn eerste liefde: voetbal.

Zoals sommige wel weten voetbal ik bij LSC1890. Wij staan momenteel op een gedeelde 1ste plaats en het enige doel dat ik dan ook heb voor het komende jaar is kampioen worden met LSC. Mocht dit niet lukken dan hebben wij in ieder geval de eerste periode al gewonnen en is het volgende doel vanzelfsprekend om te promoveren via de nacompetitie.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken