Willem Hospes

Fysiotherapeut en manueel therapeut

Specialisaties

Dry Needling

Geboortedatum

09-03-1993 te Sneek

Woonplaats

Lemmer

Werkzaam sinds

01-05-2020

E-mailadres

willem@fysio-0515.nl

Afgestudeerd:

Algemeen fysiotherapeut (BSc) 10-07-2014

Manueel therapeut (MSc) 13-07-2018

Loopbaan:

Nadat ik als fysiotherapeut ben afgestudeerd(2014) ben ik gaan werken bij een eerstelijnspraktijk in Zwolle (de Dobbe). Ik heb hier de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt en ik heb hier bovenal de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen. Nadat ik een jaar was afgestudeerd als fysiotherapeut ben ik met de master manuele therapie gestart te Amersfoort(2015), welke ik in 2018 heb afgerond. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in Dry Needling. Allereerst in de ‘extremiteiten’ en daaropvolgend de ‘wervelkolom’. De periode van medio 2019 tot medio 2020 heb ik ingevuld met een sabbatical, welke ik gebruikt heb om samen met mijn vrouw en de hond Europa rond te reizen en een aantal maanden op Bonaire te wonen. Op Bonaire heb ik de opleiding tot ‘PADI Divemaster’ gevolgd. Na dit avontuurlijke jaar heb ik erg zin om te continueren met mijn mooie vak bij Fysio 0515.

 

Het fijne van je vak:

Voor mij is het belangrijk om een continue mate van uitdaging te ervaren. Het streven naar de meest effectieve zorg is een uitdaging zonder grenzen.

Ambities:

Verdere verdieping waardoor er meer positieve invloed uitgeoefend kan worden op de meer complexe casuïstieken.

Ontspanning:

Als ontspanning kijk ik graag een serie, wandel ik met de hond, maak ik muziek, ga ik zeilen, of doe ik een biertje bij vrienden of familie.

Sport: 

Ik heb verschillende sporten beoefend waaronder voetbal, zwemmen (reddingsbrigade) en karate. Ik ben de laatste jaren weer erg actief aan het voetballen.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken