Hendrik Falkena

Fysiotherapeut, master manueel therapeut en vestigingsmanager

Specialisaties

Master manuele therapie, Dry Needling

Geboortedatum

07-07-1986 te Sneek

Woonplaats

Ysbrechtum

Werkzaam sinds

01-04-2016

E-mailadres

hendrik@fysio-0515.nl

Loopbaan
Na het Atheneum op het RSG Magister Alvinus in Sneek heb ik tussen 2005 en 2009 de opleiding Fysiotherapie in Groningen gevolgd. Hierna heb ik vanuit mijn stage gewerkt voor Fysio-Actief in Sneek en Joure. In 2010  heb ik de opleiding Dry Needling gevolgd en ben ik gestart met de opleiding tot master manueel therapeut aan het SOMT in Amersfoort, welke ik in juli 2013 heb afgerond. Van 2011 t/m 2014 was ik werkzaam bij gezondheidscentrum Integra in Harlingen.
Sinds 1 januari 2015 ben ik in dienst van Fysio 0512 in Drachten. Hier ben ik, naast Fysio- en Master Manueel therapeut, ook vestigingsmanager. Deze functies zal ik de komende periode ook gaan invullen bij Fysio 0515 in Sneek.

Afgestudeerd
Fysiotherapie (2009), Dry Needling (2010), Master Manuele therapie (2013).

Omschrijft Fysio 0515 als
Een jonge en doelgerichte praktijk voor fysiotherapie, welke er naar streeft om het hoogst haalbare uit therapeut en cliënt te halen op weg naar hun doelen.  Dit doen we door een hoge kwaliteit van zorg te leveren aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelmethodes.

Kracht van Fysio 0515
Fysio 0515 zet de persoonlijke doelen en hulpvraag van de cliënt centraal. Hierbij wordt er gekeken naar de mens en sporter als geheel en stelt de therapeut, op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en ervaring, het best mogelijke behandelplan samen.

Het fijne van je vak
Er is geen klacht, blessure, persoon of hulpvraag gelijk. Dit zorgt ervoor dat het elke keer weer een enorme uitdaging is om iemand te helpen zijn doel te bereiken. Op een actieve manier samen met de cliënt de persoonlijke  doelen bereiken op het gebied van onder ander sport, werk en alledaagse activiteiten geeft erg veel positieve energie!

Ambities
Samen met het team van Fysio 0515 uitgroeien tot de meest toonaangevende Fysiotherapie praktijk van de regio door onze manier van werken, waarbij de kwaliteit van zorg en klanttevredenheid op de voorgrond staat.

Sport
Nadat ik alle jeugdteams had doorlopen van voetbalvereniging Nijland heb de overstap gemaakt naar het wielrennen. Een aantal jaren heb ik bij het elite en belofte team van LWV de Friesche Leeuw gefietst. Met dit team zijn we in 2008 3e geworden  op het NK voor clubteams. Op dit moment ben ik naast het wielrennen, bezig met krachttraining en hardlopen.

BIG nummer
79911721004

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken