Runningteam Fysio 0515 > Regine Postma

Geplaatst op

Wij willen je graag elke week voorstellen aan een van onze leden van ons eigen loopteam. ‘Runningteam Fysio 0515’.
Deze week stellen we je voor aan…..
Naam: Regine Postma
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Joure

Mooiste loopervaring:
Dat zijn er meerdere, kiezen is lastig voor mij;). De eerste is al een tijdje geleden, de Berenloop op Terschelling in 2014. Dit was een spontane actie, een week vantevoren heb ik de startkaart van Erik Bouma overgenomen, welke geblesseerd was geraakt. Ik liep er heerlijk, onderweg heb ik genoten van de mooie omgeving en de sfeer in de dorpjes waar je doorheen kwam. Je komt over de rode loper de Midstraat weer binnen waar je wordt aangemoedigd door allemaal mensen alsof je de koningin bent, prachtig! En dan ook nog in een mooie tijd van 1.32.02, wat mij verraste aangezien ik niet specifiek voor deze wedstrijd had getraind.
Naast hardlopen is motorrijden ook een hobby van mij. Als motorrijdster vind ik de hardloopwedstrijden over het circuit dan ook super! In 2016 heb ik in maart de zandvoort circuitrun gedaan. Hier heb ik met een mooie eindsprint de strijd om een podiumplekje nipt met 1 been voorsprong van een Koreaanse dame gewonnen. In juni heb ik de TT-Run in Assen gewonnen waar ik op het officiële bordes werd gehuldigd met bloemen en champagne.

Specialiteit:
Mijn doorzettingsvermogen;).

Doelen 2017:
Mijn PR op de halve marathon verbeteren.

Persoonlijke looprecords:
5km: 18.57 (Zandvoort circuitrun 2016)
7.8km: 29.52 (Sinterklaasloop Bolsward 2016)
10km: 39.59 (Stratenloop Waspik 2014)
1/2 marathon: 1.32.02 (Berenloop Terschelling 2014)

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken