Silke Luxwolda

Geplaatst op

Na een ernstig auto ongeluk belande Silke in een rolstoel en moest ze weer helemaal opnieuw leren lopen. Voor haar revalidatie kwam Silke bij Fysio 0515 terecht en kwam onder behandeling bij Jildert en Hielkje.

De eerste maanden hebben we ons gericht op het weer leren lopen met krukken en traplopen. Zo kon ik mijzelf weer door huis bewegen. Hierdoor kon ik ook op de praktijk gaan trainen. Dit was  2 keer in de week met onder andere krachttraining en looptraining. De eerste maanden waren de verbeteringen per week te zien. Ik ging elke training vooruit! De ene keer moest ik op 1 been balanceren en de andere keer zware gewichten tillen. Gelukkig was het ook altijd gezellig tijdens en na het trainen met de fysiotherapeuten. Dit was een extra motivatie.

Silke zegt zelf;

‘’Een verwachting konden de artsen mij nooit echt geven. Ik weet alleen zeker dat het meer is dan ik zelf ooit had verwacht!

Nadat de behandeling af is gerond na een paar intensief fysiotherapie kan ik genoeg wat ik zou moeten kunnen. Ze hebben mij opnieuw leren lopen en hier ben ik erg dankbaar voor.

Na de hulp van Fysio 0515 kan ik weer lopen, ben ik een stuk sterker en het allerbelangrijkste; ik heb mijn vrijheid weer terug’’.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken