Mats Landmeter

Geplaatst op

Mats kwam bij Fysio 0515 onder behandeling doordat hij met voetbal ingescheurde enkelbanden opliep door het blokken van een schot.

Mats zegt zelf:

Aangezien Fysio 0515 bij mijn voetbalclub LSC 2 keer per week een inloopspreekuur heeft, ben ik bij Fysio 0515 terecht gekomen met mijn blessure.

 Mijn verwachting was dat ik zou revalideren totdat ik weer kon sporten. Het doel was om mijn enkel weer stabiel te krijgen en daardoor pijnvrij weer te sporten en mijn  normale dagelijkse bezigheden weer te kunnen doen. (lopen , fietsen en hardlopen)

Ik heb de behandelingen heel positief ervaren. Ik werd elke behandeling uitgedaagd op het niveau waar we de vorige keer waren gebleven. Daarnaast kreeg ik  ook oefeningen mee om thuis of in de sportschool te doen. Hierdoor kon ik voor mijn gevoel heel snel weer alle dagelijkse dingen zonder pijn doen. Later kon ik ook via de veldrevalidatietraining die Fysio 0515 aanbiedt, trainingen en oefeningen doen gespitst op voetbal, wat ook enorm heeft geholpen om weer terug te komen.

 Het resultaat wat ik bij fysio 0515 heb behaald, is dat ik weer volledig kan voetballen zonder pijn te hebben aan  mijn enkel, in een voor mij toch wel redelijke korte periode, na een zware blessure!

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken