Jenna Bok

Geplaatst op

Jenna is een zeer sportieve dame die momenteel volop in training is voor de Sterkste Vrouw van Nederland. Zij kwam bij ons met een klacht aan haar onderbeen, wat ze absoluut niet kan gebruiken in de voorbereiding van de kwalificatie voor deze grote wedstijd.

Jenna zegt zelf:

Door het trainen voor vrachtwagen trekken had ik een blessure opgelopen aan mijn achillespees, kuit en enkel. Dit kwam door het oefenen met een scheepsketting van 160 kilo, waarmee ik te lang door gegaan ben.

Mijn verwachting en hoop was dat dit met enkele behandelingen hopelijk weer zou gaan verbeteren en herstellen. Door de zware sport die ik beoefen is het herstel vaak wat langzamer, want rust zit er voor mij eigenlijk niet in als ik op een wedstrijd een goed resultaat wil behalen. Gezien mijn gewicht en langzame aanleg voor spiermassa moet ik vrij veel moeite doen om sterker te worden, dus moet ik zo weinig mogelijk trainingen missen. Gezien mijn blessure aan mijn onderbeen heeft Hendrik mij een aantal keer in moeten tapen.

Mijn ervaring met Fysio 0515 is zeer goed. Door de behandelingen worden mijn blessures per keer beter (ook op dit moment).

Ik ben druk bezig met het sterker maken van mijn kuit en daarnaast doe ik oefeningen die helpen bij explosiviteit. Mede door de behandelingen ben ik ondertussen alweer vrolijk aan het kettingslepen voor de 1e kwalificatie voor de Sterkste vrouw van Nederland eind mei!

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken