Henk Sijbranda

Geplaatst op

Henk liep al een aantal maanden met klachten aan de onderkant van zijn beide voeten. Erg vervelend als je een fanatiek hardloper zoals Henk bent!

Henk zegt zelf:

“Mijn verwachting was dat ik hulp en ondersteuning zou krijgen in het genezen van mijn blessure.

Ik kwam bij Fysio 0515 bij Hendrik onder behandeling en mijn ervaring bij Fysio 0515 is zeer goed. Ik voelde me door de therapeut meteen begrepen m.b.t. mijn klachten. Nadat er een behandelplan was opgesteld en we deze besproken hadden gingen we van start! Ik vond het erg prettig om ook trainingsadvies tijdens de behandelingen te krijgen om zo met de juiste opbouw en trainingsintensiteit weer de weg naar herstel te vinden. Na een goede behandeling en gedegen advies had ik niet verwacht zo snel weer in opbouw te zijn qua belasting.

Het resultaat is dat de klachten volledig weg zijn en ik weer voor 100% bezig kan zijn met mijn hobby hardlopen en daar ben ik erg blij mee!Het resultaat is dat de klachten volledig weg zijn en ik weer voor 100% bezig kan zijn met mijn hobby hardlopen en daar ben ik erg blij mee!

Fysio 0515 en het Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hanteren wij een aangepaste dienstverlening.

Voor vragen kan je mailen met info@fysio-0515.nl. Ook zijn we dagelijks bereikbaar van 8.00 – 10.00 uur op 0515 – 700 247

Meer informatie