Diana Stein

Geplaatst op

Diana Stein is al eerder bij ons geweest met klachten. Echter was dat nog op de praktijk zelf en is dat nu momenteel niet mogelijk. Dit vanwege de maatregelingen die we hebben moeten treffen vanwege het corona virus. Ze deelt hier graag haar verwachtingen en ervaring met deze werkwijze. Nu vanwege pijn aan de kniebanden.

“Ik had voorafgaand de verwachting dat ik goed geholpen zou worden vanwege mijn reeds eerdere ervaringen met Fysio 0515. Echter had ik wel twijfels of het door middel van een E-consult tot een mogelijke effectieve behandeling zou kunnen komen. Laat ik het maar gewoon proberen was mijn gedachte, want er zijn tenslotte geen andere opties op het moment. 

Dus ik heb toch besloten om een E- consult te proberen. Mijn twijfels zijn helemaal weggenomen. Tijdens het E-Consult werd er veel aandacht voor mijn klachten genomen door het stellen van vragen op bepaalde niveaus. Te weten: bewegingsvrijheid, gradatie van pijn, duur van de klachten en bewegingsbelemmering tijdens dagelijkse bezigheden.

Ik ben positief verrast over het resultaat van de behandeling. Er werd uitgebreid tijd genomen voor een screening, behandeling en begeleiding.  Hierdoor kon er adequaat advies gegeven worden over zowel het zelf tapen als de oefeningen en bewegingen. Tenslotte was er goede nazorg, dat wil zeggen het monitoren van de klachten.

Mijn ervaring met de oefeningen in de app? De oefeningen hebben mijn pijnklachten behoorlijk doen verbeteren. 

Ik zou het dan ook zeker aanbevelen aan anderen! Omdat het door de huidige Corona crisis bijna onmogelijk is om een fysieke afspraak met de fysio te maken, kun je door middel van een E- consult toch op korte termijn heel goed geholpen worden. Dus schroom vooral niet om dit te doen. Je kunt daarnaast online oefeningen toegestuurd krijgen die de desbetreffende pijnklachten kunnen verminderen. Waarom met je klachten blijven zitten als er een E- consult mogelijk is! Het professionele  team van Fysio 0515 is vakkundig en zeer bekwaam om met de nieuwste technologieën advies op maat te leveren, zo blijkt. Ik kan het echt iedereen aanraden’’  

 

 

Ben je ook benieuwd wat Fysio 0515 op deze manier voor jou kan betekenen? Mail dan naar info@fysio-0515.nl of bel naar 0515- 700247 (bereikbaar tussen 8.00-10.00) om een afspraak te maken.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken