Nieuwe startdatum bekend ‘Techniektraining voor hardlopers’!

Geplaatst op

Woensdag 8 mei a.s. zal er een nieuwe serie trainingen starten voor de cursus ‘Techniektraining voor hardlopers’ bij Fysio 0515!

Wat houdt de ‘Techniektraining voor hardlopers’ in? Dit trainingsprogramma is gericht op het aanleren van een goede hardlooptechniek. Er wordt aandacht besteedt aan de verschillende fases van de loopbeweging. Hardlopers met een goede hardlooptechniek zijn minder gevoelig voor blessures en verbruiken minder energie dan lopers met een slechte looptechniek. Wij bieden de techniektraining voor hardlopers aan in kleine groepen, tot maximaal 10 personen. In 6 weken wordt er door een zeer ervaren en gedreven hardlooptrainer gewerkt aan een betere techniek, waardoor de hardloopprestaties kunnen verbeteren.

Meedoen aan de ‘Techniektraining voor hardlopers’? Opgave via info@fysio-0515.nl o.v.v. ‘Techniektraining voor hardlopers’. De eerste training is op woensdag 8 mei. De vervolgdata zijn 15, 22 en 29 mei en 5 en 12 juni.

Tijdstip: 18.30-19.30 uur. Kosten: € 50,- voor de gehele cursus. Voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen op 0515-700247.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken