Nieuw gezicht bij Fysio 0515!

Geplaatst op

Een nieuw gezicht bij Fysio 0515!

Jari Boomsma start vandaag, vrijdag 13 juli bij ons. Omdat jullie hem nog niet kennen, vertelt Jari hieronder kort wie hij is;

Mijn naam is Jari Boorsma, ik ben 23 jaar oud en geboren in Sneek, waar ik nog steeds woonachtig ben. Afgelopen juni heb ik na 4 jaar studeren mijn diploma fysiotherapie behaald. Mensen zouden mij kunnen kennen van het voetbal, aangezien ik bij LSC1890 uit Sneek in het eerste elftal speel. Naast het voetbal besteed ik veel van mijn vrije tijd aan vrienden en aan het spelen van games. Naast mijn nieuwe baan bij Fysio 0515 zal ik beginnen aan een functie als jeugdfysiotherapeut bij SC Heerenveen. Ik maak graag binnenkort kennis met jullie in de praktijk.

 

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken