Maak kennis met sportmasseur Boyan Bakhuizen!

Geplaatst op

Wie ben ik?

Ik ben Boyan Bakhuizen woonachtig in Leeuwarden.

Naast mijn werkzaamheden als sportmasseur ben ik zelf fanatiek marathonschaatser en wielrenner. Doordat ik zelf veel sport weet ik hoe belangrijk het is om elke training weer fit te beginnen. Hiervoor is herstel erg belangrijk en kan sportmassage bij helpen. Doordat ik met sporters heb gewerkt als trainer/coach weet ik veel over trainingsprincipes en dit pas ik allemaal toe in de behandelplannen. Daarnaast sta ik altijd open voor een stuk persoonlijke coaching.

Vanaf 16 november zal ik elke donderdagavond aanwezig zijn in Sportcentrum Optisport in Sneek. Fysio 0515 stelt een ruimte beschikbaar waar de behandelingen zullen plaatsvinden. Hiervoor kunt u een afspraak in plannen voor sportmassage en/of medical taping. Wellicht zal er spoedig een tweede avond in de week bij komen.

Naast de behandelingen bij Fysio 0515 heb ik een behandelkamer in Leeuwarden. Ik ben ook inzetbaar op evenementen en op locatie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Voor informatie kijk op www.boyanbakhuizensportmassage.nl, mijn facebook-pagina of bel me op 06-46191019.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken