Fysiotherapie Sneek

Fysiotherapie Sneek: Aan werk en dagelijkse activiteiten worden steeds hogere eisen gesteld welke lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. Ook sportprestaties kunnen blessures veroorzaken aan spieren en gewrichten. Door gebruik te maken van fysiotherapie in Sneek willen we deze klachten, die veelal voortvloeien uit intensieve bewegingen, een foutieve houding of een ongeval, verhelpen en voorkomen.

Wij streven in Sneek naar het beste resultaat voor onze klanten. Dit realiseren we bij fysiotherapie Sneek door middel van kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Onze specialisten zijn zeer betrokken en bij Fysio 0515 te Sneek heerst dan ook een vertrouwelijke sfeer.

Direct een afspraak maken

 

Meer informatie Gratis inloopspreekuur

Fysiotherapie Sneek: behandelingen

fysiotherapie SneekU kunt bij onze fysiotherapie praktijk in Sneek terecht voor verschillende soorten behandelingen waarvoor een verwijsbrief van een arts vaak niet nodig is. Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen die fysiotherapie Sneek aanbiedt:

Fysiotherapie Sneek:  gratis inloopspreekuur

Op maandag- en donderdagavond organiseren we voor fysiotherapie in Sneek een vrij toegankelijk inloopspreekuur van 19:30- 20:00 uur. Dit spreekuur is bedoeld voor iedereen die last heeft van een blessure of pijnklachten en hierover advies wil krijgen van een gespecialiseerde fysiotherapeut in Sneek.

Het spreekuur is nadrukkelijk niet bedoeld om je gratis te laten behandelen. Nadat onze fysiotherapeut in Sneek de klacht kort heeft onderzocht wordt op basis van de aard en ernst van de klacht een advies gegeven. Dit kan betekenen dat bijvoorbeeld een bezoek aan een arts of verdere fysiotherapeutische behandeling in Sneek is geïndiceerd.

Kosten voor fysiotherapie in Sneek

Uw fysiotherapeut van Fysio 0515 in Sneek  heeft voor 2016 met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Onze fysiotherapie verrichtingen worden meestal rechtstreeks bij de verzekeraar gedeclareerd, wanneer de verrichtingen door de verzekering worden gedekt. De meeste aanvullende verzekeringen bieden een vergoeding voor fysiotherapie in Sneek. Dit kan worden terug gevonden in de polisvoorwaarden. Voor de tarieven van onze fysiotherapie praktijk in Sneek kunt u kijken op onze tarieven pagina.

Afspraak maken voor fysiotherapie in Sneek?

Plan direct een afspraak in voor fysiotherapie in Sneek bij Fysio 0515. Aan de hand van een intakegesprek kunnen onze specialisten in Sneek beoordelen welk behandelplan voor u geschikt is.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken