Fysio Sneek, de fysiotherapeut in Sneek!

Bent u opzoek naar een Fysio in Sneek? Bij Fysio 0515 (fysio Sneek) bent u aan het juiste adres! Door uw werk of dagelijkse activiteiten kan het voorkomen dat u lichamelijke klachten krijgt. Ook als u veel sport is de kans aanwezig op blessures aan spieren en gewrichten. Door de fysio in Sneek in te schakelen willen we deze klachten, die veelal voortvloeien uit intensieve bewegingen, een foutieve houding of een ongeval, verhelpen en voorkomen.
Bij fysio Sneek willen we graag het beste resultaat behalen voor onze klanten. Dit doen we bij Fysio Sneek d.m.v. service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze fysiotherapeuten zijn betrokken en daarom heerst er bij Fysio Sneek een vertrouwelijke sfeer.

Fysio Sneek: behandelingen

Fysio SneekU kunt bij fysio Sneek terecht voor diverse behandelingen. Hierbij is een verwijsbrief van uw (huis)arts in 9 van de 10 gevallen niet nodig. Bij fysio Sneek bieden we o.a. onderstaande behandelingen aan:

Gratis inloopspreekuur bij fysio Sneek

Op maandag- en donderdagavond organiseren we bij fysio Sneek een vrij toegankelijk inloopspreekuur van 19:30- 20:00 uur. Het inloopspreekuur bij fysio Sneek is bedoeld voor mensen die last hebben van blessures of pijnklachten en hierover advies willen krijgen van een fysiotherapeut.

Het inloopspreekuur is niet bedoeld om je gratis te laten behandelen. De fysiotherapeut onderzoekt de klacht en aan de hand daarvan wordt een advies gegeven voor verdere behandeling.

Fysio Sneek: de kosten

Fysio Sneek heeft voor het jaar 2016 met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wij declareren, indien gedekt door de verzekering, onze behandelingen rechtstreeks bij de verzekeraar voor u. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering vind u of u voor fysiotherapie verzekert bent en op hoeveel behandelingen uw recht heeft. Voor de tarieven van onze fysiopraktijk in Sneek kunt u kijken op onze tarieven pagina.

Afspraak maken met de fysio in Sneek?

Plan direct een afspraak met de fysio in Sneek. Aan de hand van een intakegesprek kunnen onze specialisten beoordelen welk behandelplan voor u geschikt is.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken