Stagiaire Hilda Wijnja bij Fysio 0515

Geplaatst op

Naam: Hilda Wijnja
Geb.datum: 25-12-1989 te Sint Nicolaasga
Woonplaats: Tjerkgaast

 

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Hilda Wijnja, 27 jaar en loop op dit moment stage bij Fysio 0515. Ik volg de opleiding fysiotherapie aan de Hoge School van Amsterdam en zit in het derde studie jaar.

Schaatsen is wat ik altijd heb gedaan, wat uitgroeide tot topsport op de shorttrackbaan. Vanuit deze passie heb ik mijn liefde voor sport ontwikkeld. Sinds 2012 ben ik gestopt met shorttrack, sindsdien ben ik aan het hardlopen. In de winter ga ik graag op wintersport om te snowboarden.

Naast mijn opleiding fysiotherapie ben ik trainer coach bij het Gewest Fryslân Shorttrack, daar begeleid ik de junioren. Sport betekend veel in mijn leven en sluit dan ook mooi aan bij de visie van Fysio 0515. Hier loop ik op dit moment 20 weken stage. De stageperiode is gestart op 18-04-17 en is tot 01-09-17.

Afspraak maken mogelijk!

Wij werken conform de meest recente richtlijnen van het RIVM die gelden voor onze beroepsgroep.

Op deze wijze is een behandeling veilig voor onze klanten en therapeuten.

Afspraak maken